søndag den 8. maj 2011

Pakhusmarked i Odense!


Hvor var det dog et fedt marked at komme ind i! Der var så mange skønne boder og så mange skønne ting, at man slet ikke anede hvor man skulle starte eller slutte. Så det var jo bare at tage det fra en ende af..  Nårmn, her kommer så hvad jeg fik købt dernede... Og jeg vil sige med det samme at man altså nemt kan komme til at bruge MANGE penge dernede..


 Første erhvervelse var den her fede retro-puslehynde fra Kirkesjov. Det var også skægt at se en blogger IRL.. :)


Jonathan skulle selvfølgelig også have én af Kirkesjovs suttesnore.. Se hvor fint den klæ'r ham :)

Så var der denne fede stofpose. Jeg fik ikke lige fat i, hvem det var, men den er da fed! Den er påtænkt at skulle bruges til at have rene bleer og plasticposer nede i pusletasken...

Så fandt jeg også Krutters bod, hvor jeg fandt den her bodystocking til Jonathan.


Tadaaah! Og et matchende sæt sengetøj til body'en ;)


Jeg købte også nogle Cup Cakes fra Kageslottet. Men de røg altså ned før billedet blev taget.

Jeg kunne sagtens have købt maaaange flere ting, men ja, jeg havde lagt et budget for besøget og den blev for en gangs skyld overholdt og jeg havde endda 100 kr i overskud. Og jeg ærgrer mig gul og blå over, at jeg ikke bare købte nogle flere Cup Cakes, for dem kunne man da nemt blive afhængig af.

Tak for en god oplevelse til Pakhus 16. Måske man deltager næste år. Hvis der altså er kommet rigtig gang i kreativiteterne igen. ;)

/Sukkerknalden

5 kommentarer:

 1. Opskriften til Camomille får du ved at købe bogen hvor opskriften er i. Du kan købe den hos Tante Grøn i Odense. Bogen hedder amimono knit collection 2010. Jeg så den hos Tante Grøn i går :-)

  SvarSlet
 2. Kære Ivalu

  Hvor ser det bare fint ud :-) Dejligt at se nogle af sine ting i brug hos nye ejere! Og han bliver da bare endnu mere lækker med sådan en naggrund ham Jonathan :-)Det var så hyggeligt at møde jer og se din lille prins.

  Gør endelig reklame i mødregruppen!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Camilla. TAK! :) Jeg vil fare ned til Tante Grøn lige så snart mit nuværende projekt er færdigt :D Så skal min Camomille-mødom ta's ;)

  Kirkesjov. Vi NYDER dine ting herhjemme.. Især puslepladsen.. Vi har godt nok købt sådan en anti-glide ting (dem man også bruge i både), så underlaget ikke skøjter rundt. :)
  Ja, jeg skal endelig reklamere i mødregruppen;) Min veninde købte jo også én af pusleunderlagene til sin pige (hun købte vidst det lyserøde). Og så købte hun også en hæklet giraf fra jeres bod.

  SvarSlet
 4. Hej Ivalu,

  Dejligt at du havde en god på markedet, og sikker nogle lækre ting, du fik købt. Jeg har også suttesnore fra Kirkesjov til min Hannibal og vi er sempelthen så glade for dem.

  Skønt, du kunne lide mine kager: du må sige til, hvis du engang skal bruge en ladning;o).

  Knus Line (Kageslottet)

  SvarSlet
 5. JEg kan ikke bare LI dine kager.. JEG ELSKER DEM!!!!! Jeg har ikke lavet andet end at tænke på dem hele weekenden.. :D
  Men jeg skal nok sige til når det er.. Hvor er du i landet?

  SvarSlet