tirsdag den 22. februar 2011

10 dage som mor.

Ligger og kigger op på mor..

At blive mor er vidst en følelse, som ikke-mødre aldrig vil kunne forstå. At blive mor er det største der nogensinde er sket for mig - og det er bare som om, at alting er faldet på plads. Følelser, tingenes gang og livet. Ja ALT er faldet på plads.

Selvfølgelig er det hårdt med den manglende søvn - men lille Jonathan opvejer det hele, når han bare er som han er.
Han er begyndt at have meget øjenkontakt, dog har han nogen gange lidt svært ved at styre øjnene og de bliver lidt skelede - men sød DÉT er han. 
Han virker så bevidst, den lille mand. Han græder kun når han vil noget og tro det eller ej, han kender allerede forskel på dag og nat. Vågen det meste af dagen, sover trygt om natten - han vågner kun lige hver 3.-4. time for at spise og blive skiftet. Mere heldige bliver vi vidst ikke.

 Born to rule.. Man hedder vel Jonathan ;)

Barnevognen er også et hit. Læg ham ned i voksi-posen og ned i barnevognen og DANNNNG så sover han.. :D
Han spiser som han skal og bliver tykkere og tykkere - mors mælk er vidst rigtig god ;) Så ja, amningen går rigtig godt. Hvis man lige ser bort fra, at mælken konstant flyder ud over det hele og jeg er storforbruger af ammeindlæg (har allerede brugt en mindre formue på det).

 En meget bevidst ung mand

I forgårs tabte han sin navlestump. Og mor her havde været lidt dum at give ham bukser på i stedet for sparkedragten, så bukserne strammede henover det åbne "sår" der var på navlen og lille Jonathan brokkede sig hele dagen; indtil, ja, vi fandt ud af at det var dét der var galt. 
Og han kom også i bad for første gang i forgårs. Waaauw! Han blev helt afslappet og nød sit lune bad i fulde drag. :D Så dejligt.
Men han kan så til gengæld ikke fordrage at blive vasket med en vaskeklud på puslebordet - så skriger han altså i vilden sky - nå, men så får han da motioneret sine lunger :P. Ej, det varer jo heldigvis ikke hele dagen.

 Dejligt med en far, der elsker at tage billeder af sin smukke søn.

I dag startede vi på at lægge ham ned i liften, selvom han er vågen. Og sjovt nok, så ligger han bare dér og hygger sig med en uro hængende over hovedet og en sut i munden. Jeg håber ikke det giver bagslag senere på dagen... :)

Nåååh, jeg vil slutte af her. Jeg skriver så meget, at jeg ikke kan finde hoved og hale i hvad jeg skriver. Men så har I, der følger med, fået en lille update over, hvad vi og Jonathan foretager os i disse dage. Og OMG! Der er jo allerede gået 10 dage!!!

11 kommentarer:

 1. Simpelthen en skøn skøn unge :)
  Dagene væver ind og ud imellem hinanden. Og man er HØJ af lykke.
  Min Loke er nu 4 mdr, og det er min allerbedste kreation ever!

  SvarSlet
 2. Smukke smukke nevø <3
  Fra Aja rolig

  SvarSlet
 3. Åh, den første tid er bare den bedste.Og den går alt alt for stærkt. Min søn er næsten 7 mdr og kan en masse, og jeg synes jo lige, jeg har været der, hvor du er nu :-)

  SvarSlet
 4. Ja det er utroligt som dagene går.. Jeg forstår slet ikke, at det hele er gået så hurtigt...
  Men jeg husker at sætte pris på hver eneste dag <3

  SvarSlet
 5. Ih han er bare så lækker lille Jonathan! <3 <3 :) Og ja kan kun tilslutte mig at tiden går alt for stærkt! :/ fatter ikke Anakin blir 6 mdr på mandag!! :O husker det som i går hans baby gråd <3 og hvordan han heller ikke kunne li at ligge på puslebordet hihi suk min baby er blevet så stor så hurtigt! <3

  knuuuus sas

  SvarSlet
 6. Hvor er det skønt at se lille manden, sikke nogle flotte billeder I har sat op af smukke Jonathan, især Born to Rule billedet:P, der kunne jeg ikke lade være med at smile så øjnene forsvinder:D<3
  Det er dejligt at læse om hvordan lille manden har det, og hvordan jeres hverdage er. Det bringer mange tanker tilbage, da Salik kom til verden. Især med følelsen af at ALT er faldet på plads, man er Hel for første gang. Det er noget man skal igennem for at forstå det. Iggu, dejligt at læse om jer<3.

  Kæmpe knus fra Pipa, takuliv.

  SvarSlet
 7. Nuunuutaat ineqinaq pikkori sinillaqqi <3
  Nuan tusarlugu ullut qulit siulliit anaanatut misigisatit.
  Uagikasiit tullinnguupugut, suli ullut 12 (plus minus), pissanganaq.
  Ajinngittunnguusuusi.

  Parnûna.

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig lille dreng i har fået og rigtig gode billeder..godt det går godt med den lille nye familie :)

  Hilsen Jannie og Nick

  SvarSlet
 9. TILLYKKE!!!!!!
  Jeg havde slet ikke set, at du havde født - men har tænkt på dig mange gange de seneste dage - tænkte jo nok, det var sket!!!
  Hurra, det lyder godt og normalt det hele!!
  Nyd din Jonatan,
  Hej fra Line

  SvarSlet
 10. fed læsestof :D

  hilsen IL

  SvarSlet
 11. Tak for de søde kommentarer..
  Jeg beklager der ikke lige bliver opdateret så ofte lige nu - men lillemanden giver så meget at lave.. :) Skal nok finde tid snarest muligt....

  SvarSlet