lørdag den 26. februar 2011

Søvnig og lykkelig og 14 dage

Kære læsere og folkens derude..

Jeg beklager jeg ikke er så god til at opdatere min blog for tiden - men lille Jonathan tager godt nok al min tid i øjeblikket. Det er skønt! Jeg nyder det i fulde drag, selvom jeg er liiiidt søvnig hele tiden.
Det bliver overhovedet ikke til noget med håndarbejdet eller andre kreativiteter for tiden. For så snart Jonathan sover, så sover jeg også lidt eller også skal der ordnes lidt i lejligheden, som sjovt nok ligner et bombet lokum meget af tiden.

Vi ammer stadig og nyder det. Der bliver spist hver 3.-4. time (mest hver 3. time) døgnet rundt og vi skifter MANGE bleer. Heldigvis ved lillemanden stadig at han skal sove om natten ;)
Han er vågen 3-4 timer fra ved 8-tiden om morgenen, sover det meste af eftermiddagen og er derefter vågen i 3-4 timer fra ved 18-tiden.. Og så sover vi ellers igen til næste morgen (dog afbrudt af spisningen og bleskift).

Kunuks barsel er desværre slut på mandag... KÆMPE ØV! De 14 dage er simpelthen gået ALT for hurtigt. Snøft.
Men det bliver alligevel lidt spændende, at skulle være helt alene og skabe en hverdag for min lille familie.
Og så håber jeg, at der bliver lidt tid til håndarbejde igen. Lige inden fødslen gik jeg nemlig i gang med at strikke en sweater. Jeg nåede at strikke ca. 8 cm af den, inden lille Jonathan begyndte at presse på.
Nu må vi se.

Jeg håber I alle har en fantastisk weekend med jeres kære. For det har jeg - og jeg har aldrig været lykkeligere. :o* Mmmphuar

4 kommentarer:

 1. NYD DET - Vi er jo lige her alligevel :)

  SvarSlet
 2. Ja, du skal ikke opdatere bloggen for vores skyld!!! Jeg mener det!!
  Nyd din søn alt det du kan, få sovet så du er klar til at nyde ham når han vågner.
  Bloggen kommer i sidste række!! Din søn, din kæreste og dig selv først!!
  Hej fra Line

  SvarSlet
 3. Hvor er I søde :) Jeg nyder ham også i fulde drag.. Årh, man er som nyforelsket.. Både i kæresten og i sønnen <3
  I dag stod vi først rigtigt op ved 14-tiden... Har spist og sovet hele natten og det meste af dagen.. Total skønt.. :D
  Lots of love her fra..

  SvarSlet
 4. Gratulerer så mye med den lille prinsen! Nyt den første tiden, selv syntes jeg det var helt herlig. Jeg var nesten bare hjemme den første tiden, jeg koste meg så mye! :)
  Så du må bare kose deg, og ta den tiden du før ting blir litt mer som "normalt" igjen :)

  Synes det også er kjempekoselig at du ville bli med i min Pay It Forward, og om du er snill og sender adressen til min mail HeleneWalle@live.no, så skal jeg sende en pakke i posten til deg :) Kanskje med noe til den lille gutten din? :)

  klem

  SvarSlet