tirsdag den 3. januar 2012

SÅ er jeg klar til endnu et år

Ja, superklar til et nyt blogår - hvor der absolut skal blogges noget mere. Og det starter jeg så med i dag, tirsdag d. 3. januar.


I virkeligheden har jeg jo nok egentlig ikke tid, da jeg sidder og læser til eksamen - MEN! En lille afstikker til blogland er der vidst altid tid til.

Min barsel sluttede helt officielt her d. 1. januar 2012. En underlig fornemmelse, at man nu har forpligtelser ud over familien - men det er nu alligevel også rart.

Jeg skal til eksamen mellem d. 23. og 25. januar. I hvilket fag ved jeg først 24 timer før eksamen, så indtil videre, skal jeg læse op i 3 fag; socialt arbejde, samfundsvidenskab og jura.
I går var jeg i total panik over der kun er 3 uger til, i sær fordi jeg fattede en klaphat af hvad jeg læste. Min hjerne har virkelig været på standby under hele barslen.
MEN i dag er jeg mere fortrøstningsfuld - for da jeg gik i gang med at læse, forstod jeg lige pludselig en hel masse - og nu sidder jeg og nyder at hive teorier og andre gode ting ud af læsestoffet. Men jeg skal da nok nå at begynde at bande lidt igen, når jeg når til Jura, som absolut ikke er mit yndlingsfag.

Jeg har besluttet at der også skal blogges meget mere om det kreative i år - jeg har slet ikke været god til at lægge mit strik osv. ud på bloggen. Men i år skal det gøres. Jeg har endnu ikke færdiggjort noget - men et par striksokker til Jonathan er på pindende, så de kommer jo nok snart ud.Ellers har vi haft en fantastisk jul hos mine forældre i Faaborg og en dejlig "mellem-jul-og-nytår"-ferie hos svigerforældrene i København.
D. 30. december kom vi hjem igen og så skulle der gøres klar til nytårsaften med mandens fætter og hans højgravide kone, Abel og Laura. Sjældent har jeg hygget mig SÅ meget. Og senere på aftenen kom Rikke og Lars fra stuelejligheden op; og så sad vi ellers og snakkede og hyggede til halv fire om natten.

Kunuk (min mand) er blevet fotonørd igen (til min store begejstring), så der bliver taget billeder og redigeret til den helt store guldmedalje - I LIKE!
Og jeg synes da lige, at jeg vil dele det bedste kodak-moment han fangede af Jonathan og jeg i ferien:

Er det ikke bare skønt? Jeg smelter helt når jeg ser hvordan min lille søn bare smiler med sine dejlige øjne. ÅH!

Jeg vil smutte tilbage til læsningen, så jeg får lavet en masse i dag - så man måske kan tillade sig, at strikke lidt senere ;)Hav en fantastisk dag;


/Sukkerknalden

2 kommentarer:

  1. Åååårh, sikke et godt billede! Og sikke da nogle fantastisk smukke øjne, der sidder på den dreng. Han bliver da vist en rigtig hjerteknuser ;-)

    SvarSlet
  2. Jeg er også bare så glad for det billede - min man har virkelig fanget et super dejligt øjeblik. Og det bedste var at Jonathan lænede sit hovede hen til mit, da billedet skulle tages og så smeltede mit hjerte <3

    Ja hjerteknuser bliver han nok - for der er allerede en pige i vuggestuen på 3 år (Jonathan er 11 måneder), som går og kalder ham for sin kæreste :D

    SvarSlet