fredag den 23. december 2011

Jule Give-Away'en går til:

Så fik jeg trukket en vinder af min jule-give-away. Der var ikke mange deltagere - men så er var der også større chancer til dem, som  deltog. :)

Jeg tog en masse fine billeder - men ak! Kablet til kameraet er pist væk. Så jeg håber i stoler på, at jeg har skrevet alle jeres lodder og trukket vinderen på behørig vis. 

Og nu til sagen - den heldige vinder af de lækre sager er: MICHELLE, med bloggen CayaKakadueOgSmillaVanillaJordbris.


Stort tillykke og glædelig jul til Michelle. Jeg er ikke i tvivl om at du hopper op og ned af glæde. :D (Det gjorde jeg, da jeg vandt min sidste give-away).


Er du ikke sød at sende en mail til mig, hvor du lige giver mig din adresse og farveønske til armbåndet i moskusuld med træperler - jeg har følgende farver: grøn, blå, rød, pink/lilla, gul. Du bestemmer helt selv, om farverne skal være blandede eller ens. :)

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

I dag gør jeg klar til dagen i morgen. Vi skal ned til mine forældre i Faaborg og holde jul - så madforberedelserne overlader jeg til min mor. Og herhjemme koncentrerer jeg mig om, at pakke tøj og de sidste gaver, som skal med. 
D. 26. december, hopper vi videre til København, hvor vi skal over og holde sen jul hos svigermor og svigerfar.

Jeg håber I alle får en rigtig dejlig og glædelig jul. Og tak for et dejligt år i blogland. 

Mange kærlige hilsner fra SUKKERKNALDEN

3 kommentarer:

 1. Hej Ivalu

  ØV! Troede først det var senere i dag, så jeg kunen nå det - men ak - der er jo kun en at skyde skylden på, og det er mig selv. Nå, men med slet misundelse et stort til lykke til Michelle - og så et ønske om en rigtig god jul og et godt nytår til dig og din familie.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej søde Mette.
  Ja jeg trak d. 22. (i går, kl. 20 nul dut) - jeg undrede mig også over, at du ikke var med, da der var et par muffediser på højkant :D
  Men måske vi kan finde ud af noget med sådan et par en dag. :)

  I må også have en rigtig glædelig jul og godt nytår. Og tak for al den inspiration du har givet mig i det snart forgangne år.

  Knus fra Ivalu

  SvarSlet
 3. Neeeeej det er bare løgn... hvor er jeg super glad..det er min første give away jeg vinder...
  Havde næsten ikke turde håbe!!!!
  Jeg skriver lige til dig i morgen søde Ivalu :-)
  Glædelig Jul...
  Klemmer her fra

  SvarSlet