torsdag den 11. august 2011

Ingen garnkøb indtil 1. august 2012... ARGH!

NÅ! Jeg har fået ryddet op i mine garner.. Og OMG! Sikke meget man dog har fået samlet, de sidste 5 år.
Hvorfor er det egentlig man bliver så afhængig af at købe garn?
Min mand kom med et par misbilligende blikke og kommentarer, da garnet lå samlet på stuegulvet; og jeg følte mig ærlig talt lidt flov!

Se engang...


Jeg tør slet ikke gætte på hvor meget værdien egentlig ligger på - for efterhånden er man jo gået over til det lidt dyrere luksusgarn.
Og bare moskusulden, som ligger i nederste højre hjørne, ja, det løbet vel op på et par tusinde i alt... AV! Jeg er flov. Især når man tænker på, at jeg er studerende og har et barn - så jeg gentager lige mig selv: AV!
Nå, men der blev lavet en aftale med manden. Ingen garnkøb før 1. august 2012. Og så må vi jo se, hvor meget af det her garn jeg kan få brugt i løbet af et år.
Jeg ved med mig selv, at det bliver svært at stå for fristelser, men jeg er opsat på at gøre det. Og jeg er sikker på jeg kan.
Der er i hvert fald garn nok til en masse strømper og en masse muffediser med perler. Der er garn til en kjole til mig selv, der er garn til en sweater, der er garn til en Camomille - og ja, der er garn til en masse andet.
Og oveni, har jeg ca. 500 gram ren og ubehandlet moskusuld liggende, som er lige til at spinde på min smukke rok. Desuden har jeg en masse lammeuld til gode hos én af min onkels samarbejdspartnere, så det er jo bare om at hente det, behandle det og spinde det...
Mon ikke der er underholdning nok til et års tid? Måske endda mere. Nu må vi se...
Hvad tror I?

/Sukkerknalden

10 kommentarer:

 1. Fnis - jeg får det altid lidt bedre, når jeg ser, at andre har det ligesom jeg :-) Men jo, du har jo ret - det er helt vildt så meget garn du har! Men jeg er sikker på, at du nok skal få strikket dig igennem noget af det - og nogle gange er det jo også en lidt sjov udfordring at give sig selv - at skabe ud af det man har - og intet andet!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. NEMLIG! Det er også det der giver motivation.. Men hold kææææft mand!!! Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange andre krea-ting jeg har liggende sådan ca. over ALT! :D
  Nå, men jo. Jeg får jo nok arbejdet mig igennem noget af det..

  SvarSlet
 3. Hold da op et kæmpe lager, af lækkert garn du har.

  Jeg mente jeg havde meget, men slet ikke nær så meget som dig.

  Er sikker på, du nok skal få lavet en masse lækre ting.

  God torsdag til dig :)

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke sorteret mit garn i ca. 4 år.. Pjew, og nu kan jeg da se hvorfor jeg har undgået det.. I mit stille sind, har jeg godt været klar over at der var rigtig meget.. Men jeg havde så ikke være heelt klar over at der var SÅ meget...
  Men ja, nu er det om at klø på med strik og hækling..

  God torsdag til dig også :)

  SvarSlet
 5. jamen, jamen, det er jo en hel butik du der har samlet, elsker også garn, er begyndt at købe, men har dog ikke så stor en bunke, du må kunne lave en masse ting , så sparer du også indkøb af varme ting til vinter, så alt i alt en besparelse det næste år:)

  SvarSlet
 6. Jo - men det er jo lidt ligesom med sko (ogs orte nederdele, kjoler, lækre støvler m.v.) at garn - det kan man bare ikke få nok af.

  Faktisk er der en speciel glæde ved at købe garn, for så kan man gå og glæde sig til det lækre man skal fremstille ;-)

  Jeg har slet ikke lyst til at "pakke mit garnlager ud" - det bliver på hylder og i kasser ;-)

  Spændt på at følge dit fortsæt om ikke at købe før næste år. Held og lykke.

  SvarSlet
 7. ja det er nærmest en hel butik.. Det kan I have ret i...

  MEN MEN MEN, Gitte, du har helt ret! Det er nemlig som med sko og tøj..

  Og jeg er også spændt på mit fortsæt.. :D

  SvarSlet
 8. Åh, hvor jeg kender det! Jeg har godt nok ikke helt så meget som dig, men det er ikke meget galt. Mit garn gemmer sig flere forskellige steder i forskellige kasser, så nogle gange glemmer jeg helt, at det er der. Min store drøm er at få en reol, hvor alt garnet kan være. På den måde tænker jeg, at man har et bedre overblik og lettere kan få brugt noget af det, man allerede har.

  SvarSlet
 9. Åhh ja, sådan en rumdeler-agtig noget til at hænge på væggen.. Og så sortere det i farvekategorier.. Øjjj! Det har jeg også altid ønsket mig. Men lige p.t. er vores nuværende lejlighed for lille til sådan noget hygge-noget.. :D
  Det må vente til vi engang skal have en lille mere og vi skal have en større lejlighed :D

  SvarSlet
 10. ej det kender jeg godt det der... man bliver så fristet og inspireret.... du skal nok få det brugt:-) Kh Christina

  SvarSlet