tirsdag den 10. maj 2011

Kender I det?

Kender I det, når man har en masse planer for dagen, men de bliver ikke til noget?
Jeg synes jeg har mange af sådan nogle dage for tiden. Jonathan kræver al min opmærksomhed for tiden. Men det er der ikke noget at sige til, når han blev vaccineret i går.
Øj hvor havde han det skidt fra ca. kl. 15 til han faldt i søvn for natten. Stakkels pus, han græd og græd og græd. Og efter en hård nat, virker han rimelig frisk igen i dag. 

Mor her er træt og håbede ellers han ville sove formiddagslur i et par timer, så jeg kunne sove med. Men det blev til 40 minutter. Bedre end ingenting.
Og nu tænker jeg lidt, at jeg ikke rigtig kan tillade mig at sove, når han tager sin eftermiddagslur her senere.
Måske kunne jeg godt. Men jeg må indrømme at strikketøjet kalder. Og jeg HAR altså ret dårlig samvittighed over, at vi bare er inden døre, når temperaturen viser 21 grader i skyggen. Men sårn er det vel at have småbørn?

/Sukkerknalden

2 kommentarer:

 1. Hejsa

  Man kan altid tillade sig at tage en lur! :-) Men det kunne da også være dejligt at gå ud i det skønne vejr til eftermiddagsluren med strikketøjet under armen - find en dejlig plads i skyggen til narnevognen og en plads i solen til mor. Strik - og døs hen i solen.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Årh! Det lyder som en god idé, den vil jeg forsøge mig på at udføre i morgen. Lillemanden har en smule feber endnu, så jeg tør ikke rigtig gå ud med ham endnu...
  Men tak Mette. :)

  SvarSlet