onsdag den 9. februar 2011

Forsøg på at male..

Jeg elsker at se på andre kreative menneskers hjemmelavede malerier. Jeg er så fascineret af, hvad de kan kan skabe på et lærred med en pensel og noget maling.
Jeg må indrømme at jeg er ret misundelig på dem som virkelig kan udtrykke deres kreativitet gennem en pensel, på en fed måde.

Jeg har også eksperimenteret lidt. Og jeg er aldrig rigtig kommet frem til noget, som jeg virkelig selv kunne li'. 
Men denne gang, da jeg havde besluttet mig for, at jeg ville lave noget til babys hjørne i soveværelset, så synes jeg egentlig det er lykkedes meget godt. Hvad syn's I?


Den består af 4 20x20 lærreder og er egentlig malet som ét billede, som jeg bagefter har delt ind i 4 rammer. Hvis I kigger efter, kan I se, at der i midten også er et hjerte, der har en lille del i hvert billede. 
Jeg er nu meget tilfreds. I får også lige et billede, hvor der ikke er så meget blitz.


Men det er så ét af mine forsøg på at male.
Jeg har også et lille sødt maleri på 30x30, som min søster malede til baby i sommers. Den har bare ikke fundet vej til Odense fra Faaborg endnu - så den må I vente lidt med at se.
Og I får også billeder af babyhjørnet, når den er færdigindrettet. Jeg venter lige med det, til baby er her, så vi kan se hvad det er for én. :)

Hav en fantastisk dag.

3 kommentarer:

 1. det er du da smadder go til det der! ;) jeg har været i gang med to 50x50 siden Anakin blev født hihi..dog til stuen :) det ene er færdigt og synes godt om det har døbt det "gylp" hahah..men det andet det kiksede :/ så skal have et nyt lærred..

  glæder mig til at se det andet maleri :)

  Knus s

  SvarSlet
 2. Tak Sas.. :) Det er nu også første gang jeg synes det blev godt..
  Mht til dit maleri, kan du ikke male det over og male noget helt andet?
  Jeg har malet nogle kiksere over med en mørk farve - lader det tørre og så male noget på den baggrund.. :)
  Knus.

  SvarSlet
 3. Wauw!!
  Det er sgu da flot! Og lige mine yndlingsfarver. Og det er så fint med hjertet i midten. Det kan du sagtens være stolt af.

  Hav en god dag!

  SvarSlet