søndag den 9. januar 2011

Den søde ventetid...

Jeg forstår ikke hvorfor man kalder det, den søde ventetid.
Jo, det er dejligt at slappe af. Men det kan altså også godt være lidt svært at slappe af, når man VENTER!!!!
IH! Jeg prøver at få tiden til at gå med at strikke, se TV, lave lidt herhjemme, gå en tur og bage lidt. Men det er som om det ikke rigtig rækker. Især ikke når nattesøvnen ikke er der, benene snurrer, hænderne og fødderne hæver osv. osv. MEEEN jeg skal nok klare det :D

Det har været en dejlig weekend. Fredag var Kunuk og jeg i biografen og se Klovn The Movie - kan helt klart anbefales, også selv om man, som jeg, ikke bryder sig meget om serien. Jeg grinede meget fra start til slut. :)
Lørdag var jeg i biografen igen. Denne gang sammen med far, som kom med bus fra Faaborg. Vi var inde og se Narnia - Morgenvandrerens Rejse (3'eren).
Vi har se de to første sammen og traditionen skulle jo opretholdes, ved at se den tredje. Den var også go'. Især når man, som far og jeg, nemt bliver suget ind i den fantasiverden, som Narnia jo er.
Efter filmen tog far hjem med bus.

Lørdag sen eftermiddag/aften blev brugt i selskab med min grandtante (lyder så gammelt :D), Kristina Egede og hendes mand og søn, hos hendes svigermor. Kunuk havde hjulpet med noget i huset, så vi skulle spise med. Dejligt at blive forkælet med god mad og søde sager ;)

Det var lige en opdatering på, hvad der er sket i weekenden.

Over and out ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar