torsdag den 8. december 2011

En doven sukkerknald?

Ja, det er så MIG der er en doven sukkerknald!

Jeg er simpelthen blevet lidt doven med bloggen. Nogen gange overvejer jeg at jeg skal stoppe - men nu er jeg nået op på 50 faste læsere. Og selv om det ikke er alle der læser med hele tiden, så synes jeg ikke jeg har helt lyst til at stoppe. Og jeg har så mange ting jeg har lavet, som jeg gerne vil poste. For der er skam gang i kreativiteterne derhjemme. Dét er bare den der med at tage billederne, få dem overført til computeren og videre ud i blogland.

Så mit nytårsfortsæt bliver, at jeg skal være mere på bloggen - og forhåbentlig opbygge en større fast-læser-skarer, hvis man kan kalde det det. Og så skal bloggen også have en make-over. MEN, det gør jeg mellem jul og nytår! :D


Indtil videre kan jeg da reklamere lidt med, at jeg har en give-away på vej. Den skal kreeres færdig i dag og i morgen - og så bliver den sat på bloggen i løbet af weekenden.

Jeg håber I kan tilgive mig for ikke at være så aktiv for tiden. Men jeg VIL og SKAL! :D
P.T. har jeg ingen nye billeder at lægge ud, da jeg, som før nævnt, har været for doven til at lægge billeder på computeren.
Det her billeder betyder bare så meget for mig. Det er fra da min mand og jeg blev gift i sommers - og det er mine to dejlige søstre jeg står sammen med.
De bor begge i Grønland - og jeg savner dem SÅ meget - og især her i juletiden, hvor familien normalt er samlet. De to skønne damer udgør en stor inspiration i livet for mig og de udgør også en klippe for mig.
De er de to jeg altid kan regne med og gå til (via telefonen), hvis jeg skulle have brug for det. Angajukkuut asavassi! <3

Kan I alle have en fantastisk dag <3

/Sukkerknalden

3 kommentarer:

 1. Ha ha, jeg opdagede lige, at det ser ud som om, at jeg kun har 1 ben :D

  SvarSlet
 2. Ja, det gør det (he-he), men pyt for det er en dejligt billede, og du ser bare så glad ud. Jeg kan altså sagtens tilgive en doven Sukkerknald, især hvis den lover et mere aktivt nytår....for du har en superskøn blog og skriver underholdende og inspirerende :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Hej søde Karen. Ih hvor er det en dejlig sød kommentar du kom med der.

  Nu får man da endnu mere lyst til at skrive og blogge lidt mere! :D

  Jeg er stadig i fuld gang med min jule-give-away - den kommer nok på i morgen :D

  SvarSlet