torsdag den 8. september 2011

Siden hvornår...

Er min lille søn blevet så stor?!?!?!!!

Ikke ret mange dage gammel
Ca. en måned gammel
2 mdr. gammel
3 mdr. gammel
4-5 mdr. gammel
6 mdr. gammel
Og om 3 dage bliver han 7 måneder...

Jeg får lidt tårer i øjnene. For det går altså VIRKELIG stærkt! Hvor blev tiden af? Og nu er han så stor, at han rent faktisk kan blive passet af andre. Men mor her, har det næsten dårligt med at skulle spørge andre, om de ikke kan passe ham lidt. For jeg er så bange for, at han ikke kan klare sig uden mig. Men det er vidst meget normalt? Sådan føles det bare ikke.

Jeg synes ikke det er så længe siden, at vi kom hjem med ham fra hospitalet og han var så lille bitte bitte...
Nu møver han sig frem over det hele, piller i alting, og kan ikke engang sidde i sin vippestol mere. For her til morgen sad han i den og satte sig op og væltede forover! SNØFT!

Det er dejligt at han bliver stor og stærk. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at være MEGET vemodig ved det hele.
I eftermiddag skal han passes et par timer af min dejlige veninde Annemarie, mens Kunuk og jeg tager i FitnessWorld og træner sammen - og bare tanken om at skulle væk fra Jonathan, giver mig en kæmpe klump i halsen. AAARGH! Hvorfor er det sådan?
Det er utroligt hvilke følelser man får, når man er blevet mor, eller far for den sags skyld. Det er virkelig noget andre ikke kan forstå.

Og ved I hvad? I morgen aften, skal jeg ud. Sådan RIGTIG ud. Med makeup, pænt hår og fint tøj og det hele! Min med-mor og gode veninde Naja har fødselsdag, og vi skal over og hygge med cocktails, sushi og Asti. ØJ hvor jeg glæder mig.. Og igen, er der den der stikkende følelse, der har dårlig samvittighed over at tage en aften for mig selv sammen med tøserne, og efterlade min to mænder herhjemme.

Er det bare én stor dårlig samvittighed at være mor?

Det var bare lige tankerne over morgenkaffen i dag.. 

/Sukkerknalden

2 kommentarer: